Tanden bleachen

Op basis van bicarbonaat worden de tanden gebleacht, een gel wordt aangebracht en vervolgens wordt er een lamp op je tanden geplaatst gedurende 3 x 20 minuten. Na 3 weken komt u terug voor een touch up en hierna blijft het resultaat tot een half jaar goed. (veel rode wijn drinken, koffie & roken kan ervoor zorgen dat het resultaat iets minder lang blijft)
Is het schadelijk voor mijn tanden? Nee, omdat de gel op basis van bicarbonaat is, is dit niet schadelijk voor de tanden.

 

Lippigmentatie

Lippigmentatie is een nieuwe techniek semi-permanente make-up toegepast door middel van een machinaal nano naald. Deze behandeling is bedoeld om een lippenstift effect te creëren die de lippen optisch voller toont.
Het resultaat blijft 3-4 jaar, u heeft na de lippigmentatie:
* Optisch vollere lippen
* Altijd mooie contouren, een mooie strakke vorm
* Geen lippotlood of lippenstift meer nodig, dit kan natuurlijk wel maar je lippen gaan er zonder lippenstift al heel mooi uitzien.

De kleur en vorm wordt samen besproken, we kijken naar wat mogelijk is voor uw lippen en huidskleur. Je kan kiezen voor een fel effect, maar ook voor een heel natuurlijk resultaat.

Het is vrijwel pijnloos, je voelt natuurlijk wel iets, maar niet echt pijn omdat we gebruik maken zeer straffe verdovingszalf.

De voorzorg:
* 24u voor de behandeling geen koffie, redbull,… of andere dranken met cafeïne drinken.
* Als je last hebt van droge lippen, velletjes,… dan drie dagen op voorhand beginnen met de lippen te hydrateren. bv. labello, bepanthene zalf smeren.
* 48u op voorhand geen pijnstillers, alcohol of antibiotica nemen.
* Heeft u vaak last van een koortslip, dan kan je best drie dagen op voorhand aciclovir
 pilletjes nemen.

De nazorg:
* Tot 12u na de behandeling enkel koude dranken drinken met een rietje.
* Tot 24u na de behandeling geen alcohol drinken en niet roken.
* 3 dagen niet intensief sporten.
* 14 dagen niet in bubbelbad/zwembad, sauna’s, stoombad of zonnebank gaan.
* Gebruik enkel de nazorg zalf die je mee krijgt van mij, zeker géén labello of lipgloss de 
eerste zeven dagen.

Touch up is nodig na acht weken, dit zit bij de prijs inbegrepen en dan blijft het ongeveer 4 jaar. De geïmplanteerde kleuren/ pigmenten zullen dus langzaam door het lichaam en de huid worden afgebroken waardoor de kleur geleidelijk aan lichter wordt en dan verdwijnt.