WIMPERBEHANDELINGEN


WIMPERLIFT

Je eigen wimpers worden omhoog gelift, waardoor ze langer lijken en je ogen groter tonen.
Je krijgt een mooie, sprekende blik omdat een wimperlift ook een liftend effect heeft voor je ogen. Je kan de wimpers ook nog laten verven voor een extra intens effect! Hierbij zit standaard een keratine behandeling: Dit is een luxe, verzorgend vitamineserum voor de wimpers, een conditionerend, vocht verhogend én haarversterkend product!

– Blijft 6-8 weken
– Niet schadelijk voor de wimpers


WENKBRAUW BEHANDELINGEN

HENNA BROWS

De hennaverf hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie dunne haartjes heeft. Bovendien is henna ook geschikt voor mensen met pigmentverlies en zelfs grijze wenkbrauwen.

– Blijft 4-6 weken
– Alle kleuren zijn mogelijk

 


BROWLIFT/BROWLAMINATION

Browlift of ook gekend als browlamination is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotions. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Je kan het vergelijken met een wenkbrauwgel, je wenkbrauwen blijven mooi in de plooi zitten zes weken lang, ideaal als je wenkbrauwen hebben die vaak warrig zitten, hangen of alle kanten uitsteken.

– Blijft 4-6 weken
– Niet geschikt voor heel korte haartjes