Semi permanente makeup blijft verschillende jaren, daarom noemt het ook ‘semi’ permanent.
De geïmplanteerde kleuren/ pigmenten zullen dus langzaam door het lichaam en de huid worden afgebroken waardoor de kleur geleidelijk aan lichter wordt en dan verdwijnt.

Als je jaarlijks of om de 2 jaar een touch up laat doen, kan je het natuurlijk wel altijd behouden.
Alle behandeling zijn vrijwel pijnloos, je voelt natuurlijk wel iets zeker bij de lippen en ogen maar je word op voorhand en ondertussen verdoofd met een zeer sterke verdovingszalf, daardoor ervaren de meeste mensen het als pijnloos.

POWDERBROWS

Powderbrow is een nieuwe semi permanente make up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zachte en natuurlijke poedereffect, die jou in de ochtend veel tijd zal besparen! De powderbrowtechniek is geschikt voor alle huidtypes.

Eerst worden de wenkbrauwen helemaal uitgetekend zodat je de vorm al kan zien en kiezen we de kleur.Dan beginnen we aan de behandeling, je wenkbrauwen worden constant verdoofd met een verdovende crème waardoor de behandeling niet pijnlijk is.
Net na de behandeling zijn de wenkbrauwen nog heel donker, de kleur vervaagt nog met 60%.

Hoe lang blijft het resultaat?
Het resultaat blijft 1-2 jaar, dit hangt af van uw huidtype & levensstijl. Bij een vette huid zal een bijwerking na een jaar misschien al nodig zijn, terwijl een droge huid pas een bijwerking na 2 jaar nodig heeft. Als je je wenkbrauwen in de zomer altijd insmeert met factor 50 zal het resultaat ook langer behouden, en als je de nazorg goed volgt heb je het allermooiste resultaat.

De nazorg
De eerste 7 dagen mag je niet:
* Zwemmen, sauna, zonnebank, wellness.
* Intensief sporten.
* Wenkbrauwen nat maken.

Na 5-6 weken kom je terug voor de touch up, dit is nodig om het gewenste resultaat te behalen en te behouden.
Dan blijven de wenkbrauwen 1-2 jaar mooi, dit hangt af van je huidtype en levensstijl.

DEEPLINER & EYELINER

Deepliner is geschikt voor dames die het niet gewend zijn van veel make-up te dragen, dit is een super fijn lijntje dat tussen de wimpertjes wordt geplaatst waardoor de ogen groter lijken en je meteen een sprekende blik hebt ’s morgens als je op staat!

Eyeliner is iets feller als deepliner, er wordt een dun randje langs de wimperrand gezet, dit is een beetje dikker en feller als deepliner. Teken je dagelijks zelf eyeliner? Dan is dit geschikt voor jou.

Na de eerste sessie vervaagt er 70% van de kleur. Na de eerste bijwerking is dat maar 30%. Het eindresultaat is dus pas zichtbaar na de bijwerking. De bijwerking is noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder de bijwerking zal het resultaat maximum drie maanden zichtbaar zijn.

De ogen zullen enkele dagen er zeer donker uitzien. Na watercontact gaan ze beginnen te vervellen waardoor er korstjes, ongelijkheden en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. 

Na de behandeling kunnen de ogen nog enkele uren gezwollen zijn.
Als men een heel gevoelige huid heeft, kan de zwelling tot 3 dagen aanhouden.

Hoelang blijft het resultaat?
Het resulaat blijf je 2 à 3 jaar zien. Dit is afhankelijk van uw huidsoort.
Een bijwerking wordt elk jaar aangeraden.

Nazorg:
* 4 dagen geen contact met water.
* 4 dagen niet intensief sporten.
* 4 dagen geen oogmakeup (oogschaduw, mascara, oogpotlood,…)
* 4 dagen geen sauna, zwembad, wellness, zonnebank, zonnebaden.

LIPPIGMENTATIE

Lippigmentatie is een nieuwe techniek semi-permanente make-up toegepast door middel van een machinaal nano naald. Deze behandeling is bedoeld om een lippenstift effect te creëren die de lippen optisch voller toont.
Het resultaat blijft 3-4 jaar, u heeft na de lippigmentatie:
* Optisch vollere lippen
* Altijd mooie contouren, een mooie strakke vorm
* Geen lippotlood/lippenstift meer nodig, dit kan natuurlijk wel maar je lippen gaan er zonder lippenstift al heel mooi uitzien.

De kleur en vorm wordt samen besproken, we kijken naar wat mogelijk is voor uw lippen en huidskleur. Je kan kiezen voor een fel effect, maar ook voor een heel natuurlijk resultaat. Het is vrijwel pijnloos, je voelt natuurlijk wel iets, maar niet echt pijn omdat we gebruik maken zeer straffe verdovingszalf.

Hoelang blijft het resultaat?
Het resultaat blijft 3-4 jaar, lippigmentatie geneest heel natuurlijk, verwacht geen super felle lippenstift look, maar eerder een subtiele lippenstift look. 

De voorzorg:
* 24u voor de behandeling geen koffie, redbull,… of andere dranken met cafeïne drinken.
* Als je last hebt van droge lippen, velletjes,… dan drie dagen op voorhand beginnen met de lippen te hydrateren. bv. labello, bepanthene zalf smeren.
* 48u op voorhand geen pijnstillers, alcohol of antibiotica nemen.
* Heeft u vaak last van een koortslip, dan kan je best drie dagen op voorhand aciclovir
 pilletjes nemen.

De nazorg:
* Tot 12u na de behandeling enkel koude dranken drinken met een rietje.
* Tot 24u na de behandeling geen alcohol drinken en niet roken.
* 3 dagen niet intensief sporten.
* 14 dagen niet in bubbelbad/zwembad, sauna’s, stoombad of zonnebank gaan.
* Gebruik enkel de nazorg zalf die je mee krijgt van mij, zeker géén labello of lipgloss de 
eerste zeven dagen.