BASIC GELAATSVERZORGINGEN

Zuiverende gelaatsverzorging: Ideaal voor de tienerhuid, onzuivere, acné huid.
Klassieke gelaatsverzorging: Voedend, huidverbeterend & ontspannend in één.
Luxe gelaatsverzorging: Net dat tikkeltje meer, anderhalf uur genieten met een langere massage en een LED masker.

SPECIALE GELAATSVERZORGINGEN

* SKINTAKE (Huidanalyse)
Weet jij niet welk type huid je hebt? Dan is dit iets voor jou!
Met een huidanalyse apparaat gaan we in jouw huid kijken, zo kunnen we zien welke thuisproducten je nodig hebt, welke gelaatsverzorging het beste voor jouw huid is én welke huidproblemen we kunnen oplossen en zelfs voorkomen!
Je kan dit combineren met een mini gelaatsverzorging achteraf die dan aangepast is aan jouw huid of een andere gelaatsverzorging naar keuze.

* DERMAPLANING
Pijnloos en effectief voor een zachte stralende huid!
Heb jij een doffe, vale huid en wil je die “glow” weer terug krijgen meteen na één behandeling? Dan is dit iets voor jou!
Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd van het gelaat.
Waardoor je make up ook mooier en langer blijft zitten, omdat je gezicht nu geen enkel donshaartje meer heeft waar je make up in kan kruipen.
De haartjes groeien niét sneller, donkerder of meer terug omdat het alleen de donshaartjes zijn die weg geschraapt worden.
Pijnloos en effectief!
Meteen na de behandeling heb je een zachte, stralende en frisse huid.

* PRO LIFTING DELUXE

Apparaat uit Barcelona, bekend als één van de effectiefste apparaten voor anti-aging!Er is veel tijd en middelen geïnvesteerd in de ontwikkeling van dit anti-aging apparaat. Om de kracht en effectiviteit van alles te bewijzen, zijn onafhankelijke klinische onderzoeken uitgevoerd, door de Princeton Research Division in Princeton, New Jersey.

Dit medisch anti aging apparaat maakt gebruik van LED-technologie (Light-Emitting-Diodes), waarbij gebruik wordt gemaakt van rood en infrarood licht dat effectief in de huid kan doordringen. Het gaat de productie van cellen, collageenvezels en elastine bevorderen.Dit behandelt alle huidlagen – epidermis, dermis en helemaal tot aan de hypodermis – van oppervlak tot kern.De behandelingssonde (metalen kop) verwarmt tot 40° tot 42° Celsius om plaatselijke verwarming te bieden die de lokale bloedstroom in het behandelde gebied verhoogt.Klinisch bewezen en veilig in gebruik bevonden.

Wat doet het?*  Vermindert fijne lijntjes, rimpels & kraaienpootjes*  Verstrakt de contouren & lift de kaaklijn en hals*  Vermindert pigmentvlekken*  Verbetert de huidstructuur*  Verkleint de poriën

Voor welk huidtype is het geschikt?*  Verouderde huid*  Vermoeide huid*  Zonbeschadigde huid*  Grauwe huid*  Verslapte huid*  Jonge huid met eerste tekenen van veroudering

Wat mag je verwachten bij deze behandeling?* Dieptereiniging*  Scrub*  Peeling*  Power lift masker + zuurstof masker*  Behandeling met het apparaat* Serums & verzorgende producten

! Vergelijk deze behandeling niet met Botox! Rimpels etc zullen verminderen maar natuurlijk niet permanent, het resultaat blijft tot zes weken in combinatie met huidverzorging thuis, als je een kuur doet blijft het resultaat langer en is het verschil nog groter.

 

* BB GLOW
BB Glow is een nieuwe  anti-aging én huidverbeterende behandeling die op de beauty-markt is verschenen en zeer snel populair is geworden dankzij onmiddellijke resultaten.
BB Glow behandeling is een procedure, waarmee je met 3 sessies, een half jaar een egale teint op je gezicht zal zien met een mooie glow!

Wat doet BB glow?
* Verkleint grote poriën enorm
* Verheldert en egaliseert je gezicht langs de binnenkant: Pigmentvlekken, rode plekken, donkere kringen,… worden allemaal minder!
* Vult fijne lijntjes op
* Zorgt voor een mooie, gezonde huidskleur

* NATURAL FACE LIFT DETOX THERAPY
Dit is een unieke behandeling hier in de buurt. Het is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie.

Je krijgt eerst een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandelt met pure vitamine C.Daarna wordt het speciale masker aangebracht, dit wordt volledig hard.Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel.Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden.Ook worden de afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Door het masker worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën ontdaan van onzuiverheden. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gelaat beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

Wat doet het?
* Anti-aging & versteviging van contouren en huid
* Verhelderen van hyperpigmentatie
* Aanmaak collageen en elastine
* Detox van de huid
* Verwijderen van dode huidcellen
* Reguleren van talgproductie
* Verwijderen van verstoppingen uit de poriën
* Afvoeren van afvalstoffen

Geschikt voor een huid met:
* Rimpels en lijntjes
* Acne en acne-littekens
* Pigmentvlekken
* Rosacea
* Grove poriën en/of grove huidstructuur
* Mee-eters, onzuiverheden en/of verstopte poriën

* HYDRAGLOW FACIAL
Dé behandeling die de huid diep reinigt en haar opnieuw laat stralen zodat ze er jonger uitziet.

Deze behandeling kan bij elke huid toegepast worden en is ideaal voor de huid die last heeft van:
* Mee-eters, acne
* Grote poriën
* Fijne lijntjes, kraaienpootjes
* Pigmentvlekken
* Doffe, vale huid

Dit apparaat heeft een dubbele werking:
* Het wegzuigen van onzuiverheden én het insluizen van actieve bestanddelen met een ontgiffende, reinigende of antioxiderende werking, DOEI zwarte puntjes, grote poriën, acné,…
* Het zorgt voor de aanmaak van collageen en verbetert de doorbloeding waardoor de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd wordt, DOEI kraaienpootjes en fijne lijntjes.

Het apparaat gaat dus langs de ene kant al het vuil uit je huid wegzuigen én tegelijkertijd een lotion insluizen die jouw huid nodig heeft.Na de behandeling kan je een flesje water zien met al het vuil wat uit jouw huid is gekomen!

* BOOST YOUR SKIN TREATMENT
Een ware boost voor je huid met een specialiteitenmasker!
Het masker wordt aangepast aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

–  Stimuleert de doorbloeding
–  Herstelt de natuurlijke vochtbalans
–  Versterkt collageen & elastine
–  Gelaatscontouren worden strakker
–  Fijne lijntjes & kraaienpootjes vervagen
 
Voor welke huid is deze behandeling geschikt?
–  Grauwe, futloze huid
–  Gedehydrateerde huid
– Huidveroudering: rimpelvorming & kraaienpootjes

* COOL DOWN TREATMENT
Een combinatie van verzorging, verfrissing, ontspanning & cryotherapie Deze behandeling met de ice globes maken de huid:
Beter gehydrateerd:Door verkoeling van de huidcellen wordt het celvocht langer vastgehouden waardoor huidverdamping vermeden wordt.
Elastisch:Verkoeling van de lederhuid zorgt voor het krimpen van de vezels, de elastinebundels spannen op waardoor de huidveerkracht verbetert.
Ontspannen: Bij verfrissing ontspant de huid – gevoelige plekken, branderigheid, jeuk & irritatie verminderen en roodheden kalmeren.
Glad & stralend:De ice globes sluiten de poriën & houdt de zuurstof in het bloed langer actief, en voorziet de huid van een zuurstofboost waardoor de huid gaat stralen.Door de verkoeling gaan vochtophopingen verminderen.

* KRUIDENPEELING
Dit is voor de zeer onzuivere huid, uw huid wordt grondig gereinigd door middel van een kruidenpeeling. Binnen tien dagen krijgt u een volledig nieuwe opperhuid, u krijgt ook producten mee naar huis om uw gezicht een paar dagen na te behandelen bij uw thuis. Na 1x heeft u al resultaat maar dit mag ook herhaald worden na 2 maanden.