Gelaatsverzorgingen

Bij de klassieke gelaatsverzorgingen kan u kiezen voor een huidverbeterende verzorging of een huidverbeterende anti-aging verzorging.

Kruidenpeeling
Dit is voor de zeer onzuivere huid, uw huid wordt grondig gereinigd door middel van een kruidenpeeling. Binnen tien dagen krijgt u een volledig nieuwe opperhuid, u krijgt ook producten mee naar huis om uw gezicht een paar dagen na te behandelen bij uw thuis. Na 1x heeft u al resultaat maar dit mag ook herhaald worden na 2 maanden.

Dermaplaning
Pijnloos en effectief voor een zachte stralende huid!
Heb jij een doffe, vale huid en wil je die “glow” weer terug krijgen meteen na één behandeling? Dan is dit iets voor jou!
Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd van het gelaat.
Waardoor je make up ook mooier en langer blijft zitten, omdat je gezicht nu geen enkel donshaartje meer heeft waar je make up in kan kruipen.
De haartjes groeien niét sneller, donkerder of meer terug omdat het alleen de donshaartjes zijn die weg geschraapt worden.
Pijnloos en effectief!
Meteen na de behandeling heb je een zachte, stralende en frisse huid.

BB glow
BB Glow is een van de nieuwste anti-aging én huidverbeterende behandeling die op de beauty-markt is verschenen en zeer snel
populair is geworden dankzij onmiddellijke resultaten.
BB Glow behandeling is een procedure, waarmee je met 3 sessies, een half jaar een egale teint op je gezicht zal zien met een mooie glow!

Wat doet BB glow?
* Verkleint grote poriën enorm
* Verheldert en egaliseert je gezicht langs de binnenkant: Pigmentvlekken, rode plekken, donkere kringen,… worden allemaal minder!
* Vult fijne lijntjes op
* Zorgt voor een mooie, gezonde huidskleur

Biopulse Therapy (Natural facelift/detox therapy)
Dit is een unieke behandeling hier in de buurt. Het is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie.

Je krijgt eerst een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandelt met pure vitamine C.
Daarna wordt het speciale masker aangebracht, dit wordt volledig hard.
Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel.
Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden.
Ook worden de afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Het masker moet 45 minuten intrekken.
De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een positief effect.
De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Door het masker worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën ontdaan van onzuiverheden. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gelaat beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

Wat doet het?
* Anti-aging & versteviging van contouren en huid
* Verhelderen van hyperpigmentatie
* Aanmaak collageen en elastine
* Detox van de huid
* Verwijderen van dode huidcellen
* Reguleren van talgproductie
* Verwijderen van verstoppingen uit de poriën
* Afvoeren van afvalstoffen

Geschikt voor een huid met:
* Rimpels en lijntjes
* Acne en acne-littekens
* Pigmentvlekken
* Rosacea
* Grove poriën en/of grove huidstructuur
* Mee-eters, onzuiverheden en/of verstopte poriën

Slow down behandeling
Heb je last van een doffe huid, een onrustige huid of wil je fijne lijntjes en rimpeltjes tegen gaan?
Dan is deze behandeling iets voor jou!
Elke dag gebruiken we onze gezichtsspieren. Wanneer je praat, nadenkt, lacht, eet. Elk spiertje wordt aan het werk gezet. Misschien heb je zorgen, wat stress, ben je snel geneigd om diepe fronsrimpels te vormen wanneer je nadenkt… in deze gevallen kan een gezichtsmassage met de jaderoller heerlijk zijn om even die spieren te laten ontspannen. Tegelijkertijd voorkom je dat de spanning in je gezichtsspieren op den duur rimpels zal vormen.
Een goede gezichtsmassage met een jaderoller bevordert ook nog eens je bloedcirculatie waardoor je huid op den duur steviger zal aanvoelen en daarbij zal stralen van gezondheid.